Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marc Lenaerts, California-import : 'Groot opendeur weekend Oldtimers en Classic Cars from Sunny California' - zaterdag & zondag

Marc Lenaerts Oldtimers

Bijna 35 jaar is California Import marktleider in het lokaliseren van oldtimers en classic cars uit 'Sunny California USA'.

Dit weekend kan je tijdens het groot opendeur weekend  op zaterdag 6 en zondag 7 mei van 10u tot 18u heel wat unieke oldtimers juweeltjes ontdekken.

Zaakvoerder Marc Lenaerts : 'We hebben momenteel weer een groot aanbod van oldtimers en classic cars in onze toonzaal in Westerlo.  Waaronder één van de oudste Ford Mustangs ter wereld.

Zoals jullie weten is de eerste Ford Mustang voorgesteld op 27 april 1964, de Mustang die we hier hebben staan is gebouwd op 3 april 1964...

Over eerste auto’s gesproken, we hebben ook een Ford T die is reeds 107 jaar oud, gebouwd tijdens de eerste wereldoorlog in 1916.   Ook een andere Ford, dit keer met een bekende voorbezitster is een baby blauwe Ford T-bird uit 1956.  Deze T-bird was eigendom van Alice White, een bekende  moviestar uit Hollywood.  Alice is bekend van de rollen met Charly Chaplin.  Alice heeft ook een ster op de Hollywood Walk of Fame (LA).

Ook presenteren we een exclusieve collectie Corvette’s van het allereerste model C1 uit 1953 tot C4 uit 1986.

Ook ontdek je Hot-Rod’s, 50’s Pick up Trucks (Chevy, Dodge en Ford), cabrio’s Buick’s, Packard’s, en zelfs een Bricklin met vleugeldeuren en vele memorabilia.  

Iedereen is welkom dit weekend om onze collectie oldtimers te bewonderen … en te kopen.  Een investering die iedere dag extra opbrengt', besluit Marc Lenaerts van 'California Import'.

Adres : Olenseweg 388 Oosterwijk Westerlo - tel: 014267222 -  Info@california-import.com -

 

 

Marc Lenaerts California Import

Marc Lenaerts California Import

Marc Lenaerts Oldtimers

Marc Lenaerts Oldtimers

Olenseweg 388, Oosterwijk Westerlo, België

Marc Lenaerts Oldtimers

Deel dit artikel